A megrendelés menete

A megrendelések feldolgozása: munkanapokon történik 15:30-ig.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Minden partnerünk részére e-mailben visszaigazolja, a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított max 1-3 munkanapon belül. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.
Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete:

Bejelentkezés saját felhasználó névvel és jelszóval.
Bejelentkezést követően a partnereinknek egyedi áraik töltődnek be.
Rendelés leadása: Ez több féle képen történhet termékek kiválasztásával, lista beimportálásával, vagy üres excel táblázat kitöltésével.
A leadott megrendelések után a rendszer automatikusan rendelés vissza igazolást küld. A rendelés vissza igazolásban szerepelni, fog, hogy mekkora összegű a megrendelés és mik azok a termékek melyek nincsenek raktár készleten. A számlát és a jótállási jegyet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!