Általános szerződési feltételek

A weboldalon feltüntetett árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák.
Az árak a készlet erejéig érvényesek.

Bemutatkozás

Cégünk a Jonnesway Magyarország Kft a JONNESWAY® professzionális kézi szerszámok webshopban történő forgalmazásával foglalkozik.

A JONNESWAY® több mint 30éves tapasztalattal rendelkezik a kézi és a levegős szerszámok területén. Termékeink a legszigorúbb minőségi követelményeknek való megfelelés mellett, több szakmai szabadalommal is rendelkezik.

A JONNESWAY® szerszámok a profi versenysportban évek óta kiemelkedő helyen szerepelnek, valamint a világvezető autógyárai is elismerik és használják termékeinket. Cégünk vállalja szervizek, közbeszerzések teljes kiszolgálását.

Miért mi:

 • mert szerszámaink a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek
 • mert ár-érték arányát tekintve a JONNESWAY® piacvezető hazánkban

Rendelését leadhatja az alábbi módokon:

 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • 06/20-251-0530
 • web shopon keresztül
 • regisztrált felhasználóként

Rendelés

Rendelését leadhatja a fentebb megadott elérhetőségek (telefon, email, webáruház) bármelyikén. Minden esetben megpróbálják felvenni Önökkel a kapcsolatot a megrendeléssel kapcsolatban (maximum 1-2 napon belül, de az esetek többségében 24 órán belül vissza jelzünk)

Elállás joga,

A megrendelt termék kézhez vételétől számított nyolc munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Jonnesway Magyarország Kft köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül teheti meg. Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelme a 8 munkanap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási módok:

 • Házhozszállítás: Termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk.
 • Személyes átvételi pontunk : 2233 Ecser Rákóczi F. u. 72. Kérjük, a megrendelésnél jelezze, hogy személyesen szeretné át venni.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.
Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég a megrendelt szerszámot a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának Kiszállítás minden munkanapon 8-17 óra között van. /Fontos, hogy olyan cím legyen meg adva, ahol a kiszállító ebben az időpontban át tudja adni a csomagot.

Szállítási költség  0,1 - 70 Kg  2000- Ft

(Magyarország területén). A kiszállításokat a GLS futárszolgálat hajtja végre. A webáruházunkban rendelt terméket 1-3 napon belül szállítjuk. Minden esetben e-mail-ben vagy telefonon egyeztetünk a szállítás idejéről és a fizetendő végösszegről, melyet utánvételes vásárlás esetén a futár részére kell átadni. A terméket telefonos egyeztetés után személyesen is át lehet venni telephelyünkön. Címe: 2233 Ecser Rákóczi u. 72.

Fizetési módok:

 • Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, a futárnak kell átadni az összeget.
 • Előreutalás: Előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti személyesen.)

Jótállás, szavatosság, szerviz:

A termékekre a törvényben meghatározott 6 hónap garanciát vállalunk, terméktípustól függően. Pneumatikus gépeink esetén a garancia 6 hónap javítási garanciát jelent, míg a többi termékünkre örök javítási / termék cserés garancia vonatkozik. A termék meghibásodása esetén a garancia nyomtatványon kell jelezni az észlelt problémát, jelenséget. A garancialevél nélkül nem áll módunkban elkezdeni a garanciális ügyintézést! A jótállási időtartam a vevőnek történő átadás napjával kezdődik. A termékek szakszerűtlen használata, illetéktelen javítása, átalakítása azonnali garanciavesztést von maga után.

Adatvédelem:

A Jonnesway Magyarország Kft mint a http://www.szerszam1.hu oldal üzemeltetője ezúton kijelenti, hogy tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, ennek keretében maradéktalanul betartja a személyes adatok védelméről, valamint a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, továbbá az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit. Cégünk nem vállal felelősséget az internet jellegéből adódó hibákért, a honlap üzemeltetése során felmerülő technikai problémákért. Továbbá az oldalainkon szereplő árelírás, helyesírási- és hibás feltöltésből /szöveg, kép, ár , stb./ származó hibákból adódó félreértések és károk miatt semmilyen felelősséget nem vállalunk.. A megrendelő és a szolgáltató között szerződés akkor jön létre, amikor a szolgáltató ügyintézője a rendelést írásban visszaigazolja. A web shopban történő regisztráció alkalmával a következő adatokat kell megadni: e-mail cím, jelszó, név/ cégnév, szállítási cím, számlázási cím, telefonszám. Ezen adatokat a felhasználók és megrendelések azonosítása, továbbá a megrendelések visszaigazolása és egyéb /pl.: Hírlevél küldése/ kapcsolattartás céljából kezeljük. Az adatok a kiszállításhoz és a kapcsolattartáshoz elengedhetetlenek. A megadott személyes adatokat megváltoztattatok az adat módosításokon belül. Az adatokat kérelemre töröljük a web áruház rendszeréből. Megrendelés esetén a megadott név, cím, szállítási cím és telefonszám adatokat a megrendeléssel együtt a Jonnesway Magyarország Kft a GLS Kft, mint adatkezelő felé továbbítja a kiszállítás céljából. Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a jogszabályban elrendelt adatkezelések kivételével – törlését ügyfélszolgálatunkon keresztül: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Az érintettek jogaira és jogorvoslati lehetőségeire az 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadóak. További kérdések, panaszok kezelésének érdekében kérjük lépjen velünk kapcsolatba a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen keresztül.

Budapest, 2018.07.06.